TriVistaUSA_Fillmore-16-AngelaNewtonRoyP
This must be the place

When you walked through our client's front door, you were originally greeted by a space that was very modern and cold. It was broken up by a double sided fireplace and had various clashing finishes; even an interesting wooden accent wall. It quickly became clear to us that our wonderful clients needed to brighten and liven up their main level to create a space that matched the lifestyle of a bustling, young stylish family.  ​

So what did we do? Demo everything! We got rid of the odd double fireplace in the center of the room; we got rid of the wooden accent wall and the out of scale fixtures. We simplified and enhanced the space by cleaning it up and making sure that every detail was seamless and beautiful. ​In this project we transformed the dining area, kitchen, living room, and power room into a space that is now more cohesive and airy. ​